Vacature - Begeleider mbo3 en mbo4

Gepubliceerd op 22 april 2024 om 19:03

 

Ben jij een zorgzame professional die graag naar mogelijkheden kijkt en de bewoners van Gouda Up Wonen wil begeleiden om van het nieuwe huis hun thuis te maken? Dan is deze vacature van Ipse de Bruggen iets voor jou.

 

Wie zijn wij

 

Wij zijn een ouderinitiatief in Gouda: Gouda Up Wonen. In dit Wooninitiatief wonen 9 jongvolwassenen tussen 20 en 35 jaar. De bewoners zijn licht tot matig verstandelijk beperkt. Zij wonen zo zelfstandig mogelijk en er wordt nauw samengewerkt met de ouders. We zijn 15 januari 2024 opgestart.

 

Jouw baan als begeleider mbo3 of mbo4

 

Je gaat werken in het ouderinitiatief in Gouda. Als begeleider ben jij een essentiële schakel in het leven van de bewoners. Samen met een hecht team en ouders werk je aan het bevorderen van hun welzijn en zelfstandigheid. Je ondersteunt niet alleen de praktische taken, maar biedt ook emotionele ondersteuning. Daarnaast krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse trainingen en cursussen. Als begeleider D ben je daarnaast persoonlijk begeleider van een aantal cliënten.

 

Kijk voor meer informatie en om te solliciteren op:

Begeleider mbo3 en mbo4 bij Ipse de Bruggen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.