Huurovereenkomst getekend

Stichting Gouda Up Wonen en Woonpartners Midden-Holland hebben op 29 augustus 2023 een huurovereenkomst getekend die de weg vrijmaakt voor zelfstandig wonen voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. De voorzitter van Stichting Gouda Up Wonen, Dirk Schravendeel, en Merlien Welzijn, directeur-bestuurder van Woonpartners Midden-Holland, hebben de huurovereenkomst ondertekend en daarmee een veelbelovende toekomst ingeluid voor de bewoners van deze woongroep. Woonpartners Midden-Holland is verheugd om bij te dragen aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin deze jongeren zich verder kunnen ontwikkelen.

Lees meer »

Hoogste punt van de Zilverreiger

Donderdag 11 mei 2023 werd het hoogste punt van de Zilverreiger bereikt. Dat was natuurlijk aanleiding voor een klein feestje. De toekomstige bewoners waren daarvoor uitgenodigd en kwamen massaal naar het bouwterrein. Een bouwterrein betreed je niet zonder persoonlijke beschermingsmiddelen, dus de bekende blauwe helmen werden snel opgezet. De vlag werd in de top gehesen en in de plaats daarvoor kwam er een tas met verrassingen naar beneden.

Lees meer »

Koningsdag 2023

We stonden tijdens Koningsdag 2023 in Gouda op het Raam met een kraam om bekendheid te geven aan Gouda Up wonen. De kraam was aangekleed met mooie spandoeken en ballonnen, waarvoor ontzettend veel dank. 

Lees meer »

De bouw vordert gestaag

Na de start in het derde kwartaal 2022 is de bouw enorm opgeschoten. Inmiddels, half april 2023 is de vierde verdieping al bereikt en komt het hoogste punt in zicht. Op 11 mei mogen we de bouwers in het zonnetje zetten.

Lees meer »

Locatie gevonden!

In mei 2018 zijn we de reis gestart om voor 8 tot 10 jongvolwassenen de ideale woonvoorziening te creëren. Een plek waar zij zich thuis kunnen voelen, zichzelf kunnen zijn en met steun van professionals zich kunnen ontwikkelen. Met de tomeloze inzet van alle ouders, het bestuur en de supportgroep werken wij daar met volle overgave aan. Alleen met de steun van onze partners wordt het mogelijk het wooninitiatief Gouda Up Wonen over iets meer dan 2 jaar de deuren te laten openen. Dit gaat ons zeker lukken, zeker nu we samen met een woningcorporatie in Zuid-Holland een geschikte locatie hebben gevonden. We kunnen er nu nog niets over bekend maken maar meer informatie volgt snel. 

Lees meer »